Μαρία Παπαγεωργίου: Νέο album σε ψηφιακή κυκλοφορία!

Κλεισμένοι σε δυο δωμάτια της Αθήνας, εν μέσω πανδημίας, η Μαρία Παπαγεωργίου και ο ενορχηστρωτής και συνθέτης Σταύρος Ρουμελιώτης ανταλλάσσουν ηχογραφήσεις, μεταφέροντας μουσικά τηλεγραφήματα μέσα από τραγούδια της διεθνούς δισκογραφίας.

Αφετηρία και αφορμή ένα από τα τραγούδια που πρότειναν στη Μαρία οι ακροατές στα τελευταία της live. Στη συνέχεια άλλα έξι, που αποφάσιζαν συνειρμικά κάθε βράδυ η Μαρία και ο Σταύρος και τα έγραφαν το επόμενο πρωί. Σε καιρούς εγκλεισμού, οι συνειρμοί γίνονται πιο ελεύθεροι από ποτέ, συνεπώς δεν είναι περίεργο που η διασκευή ενός τραγουδιού ηλεκτρονικής μουσικής οδήγησε σε έναν τραγουδοποιό απ’ το Μάλι και την επόμενη μέρα σε ένα συμφωνικό έργο από την Πολωνία.

Κοινός παρονομαστής των διασκευών ο απόηχος που αποπνέουν, σαν εσωτερικές προσευχές που αποβλέπουν στη λύτρωση μέσα από την αποδοχή της απώλειας και την προσδοκία μιας Άνοιξης.

Τα τραγούδια θα ανεβαίνουν στο κανάλι της τραγουδίστριας στο YouTube και στην σελίδα της στο facebook στις 21:00κάθε βράδυ της Μεγάλης Εβδομάδας.

Φωτογραφία: Ελευθερία Άνθη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s