
Καλωσορίζουμε το 2022 με το νέο νοσταλγικό φιλμ του Πολ Τόμας Άντερσον και μια κατασκοπική περιπέτεια με το Ρέιφ Φάινς.
Πίτσα Γλυκόριζα
Μια νοσταλγική ιστορία ενηλικίωσης από τον Πολ Τόμας Άντερσον («Θα Χυθεί Αίμα»). Στην Καλιφόρνια του 1973, με φόντο ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις όπως ο πόλεμος του Βιετνάμ και η πετρελαϊκή κρίση, ο έφηβος Γκάρι ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη μεγαλύτερή του Αλάνα. Ανάμεσά τους, όμως, δε σφυρηλατείται μια αναμενόμενη ρομαντική σχέση, αλλά μέσα από απίθανες καταστάσεις θα βρεθούν να μοιράζονται εμπειρίες που θα καθορίσουν τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους.
Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα
Νέα προσθήκη στο στιλάτο κατασκοπικό franchise «Kingsman». Το καινούριο κεφάλαιο της περιπετειώδους σειράς μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο, συγκεκριμένα λίγο πριν το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν και ιδρύθηκε η περιβόητη ομάδα των ατρόμητων πρακτόρων. Την ώρα που οι μεγάλες δυνάμεις του
κόσμου περίμεναν μία ασήμαντη αφορμή για να επιτεθούν η μία στην άλλη, διάφορες εγκληματικές διάνοιες επιλέγουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία, ανάμεσα στις οποίες και ο διάσημος Ρασπούτιν. Καθώς, λοιπόν, οι μοχθηροί άντρες συνωμοτούν, ο Ορλάντο Όξφορντ (Ρέιφ Φάινς) είναι εκείνος που αποφασίζει να τους σταματήσει.
Πηγή:
https://www.athinorama.gr/cinema/3000530/oi-tainies-pou-erxontai-stis-aithouses-tin-pempti-61/