Πέθανε ο Ανδρέας Μαριανός!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Ανδρέας Μαριανός, έπειτα από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. Ήταν και συγγραφέας και σκηνοθέτης με σημαντικές συνεργασίες στο θέατρο, ενώ υπήρξε παντρεμένος τη δεκαετία του 1990. Από τις χαρακτηριστικές τηλεοπτικές του εμφανίσεις ήταν τα δύο guest που έκανε στη σειρά των Ρώμα-Χατζησοφιά «Οι Μεν και Δεν». Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας … Συνεχίστε την ανάγνωση Πέθανε ο Ανδρέας Μαριανός!

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 27/6!

Horizon: Ένα Αμερικανικό Έπος (Κεφάλαιο 1) Γουέστερν με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Κέβιν Κόστνερ. Ένα σχέδιο του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ Κέβιν Κόστνερ που βρισκόταν στα σκαριά για περισσότερα από τριάντα χρόνια μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του, σε δύο μάλιστα μέρη, τα οποία θα κυκλοφορήσουν με διαφορά μερικών εβδομάδων. Σε ρόλο ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο σταρ παρουσιάζει το μεγαλεπήβολο «Ορίζοντας: Ένα Αμερικανικό Έπος (Κεφάλαιο … Συνεχίστε την ανάγνωση Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 27/6!

Η DIAMANDA GALÁS κυκλοφορεί το νέο της album Diamanda Galás in Concert!

Η Diamanda Galás μόλις κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ Diamanda Galás in Concert μέσω του label Intravenal Sound Operations. Το άλμπουμ περιλαμβάνει επιλεγμένες ηχογραφήσεις από παραστάσεις στο Thalia Hall του Σικάγο και στο Neptune Theatre στο Σιάτλ το 2017.Το Diamanda Galás in Concert δεν είναι απλά ένα live album. Χρησιμοποιώντας πιάνο και το πλήρες εκφραστικό εύρος της εξαιρετικής φωνής της, η τραγουδίστρια, συνθέτρια και πιανίστρια αφαιρεί … Συνεχίστε την ανάγνωση Η DIAMANDA GALÁS κυκλοφορεί το νέο της album Diamanda Galás in Concert!

Heaven Music: Νικηφόρος – «Οδός Γυναίκας» | Νέο τραγούδι!

Ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής της γενιάς του, ο Νικηφόρος, μόλις κυκλοφόρησε το music video για τη νέα του επιτυχία, «Οδός Γυναίκας», που θα γίνει το σύνθημα του φετινού μας καλοκαιριού! Πρόκειται για μία άκρως ανεβαστική ρούμπα, που σε παρασύρει στο ρυθμό της από το πρώτο άκουσμα! Το νέο single «Οδός Γυναίκας» φέρει την υπογραφή του Γαβρίλη Μπιρλή και του Νικηφόρου στη μουσική ενώ στους στίχους συναντάμε Μάνο Μακρίδη και τον Νικηφόρο ξανά, οποίος … Συνεχίστε την ανάγνωση Heaven Music: Νικηφόρος – «Οδός Γυναίκας» | Νέο τραγούδι!

Η επιτυχία συνεχίζεται – Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος επιστρέφει στο Concerto Cafe Artistic το Σάββατο 29 Ιουνίου!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θωμάς Δημητρακόπουλος επιστρέφει στην μουσική σκηνή του Concerto Cafe Artistic για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με μουσική και συναίσθημα. Η εκδήλωση πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 29 Ioυνίου, όπου ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο γνωστές διασκευές από το έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο όσο και δικά του τραγούδια από τις πρόσφατες και παλαιότερες κυκλοφορίες του.Στο πλευρό … Συνεχίστε την ανάγνωση Η επιτυχία συνεχίζεται – Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος επιστρέφει στο Concerto Cafe Artistic το Σάββατο 29 Ιουνίου!