«Λευκή» Νύχτα στο Ίλιον για 13η χρονιά!

Η Λευκή νύχτα στο Ίλιον είναι πλέον θεσμός! Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου το Ίλιον γίνεται το κέντρο της Αθήνας. Η τοπική κοινωνία, οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και η τοπική οργανώνουν και συμμετέχουν σε μία μεγάλη γιορτή με κέντρο το καλοκαίρι.

Ο δήμος Ιλίου για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά προσκαλεί την Αθήνα να γιορτάσει μαζί του την έλευση του καλοκαιριού με ανοιχτά καταστήματα, πολλή μουσική και δρώμενα σε κάθε γωνιά της πόλης. Χωρίς κανένα ηλικιακό περιορισμό μικροί και μεγάλοι, δημότες και επισκέπτες καθιέρωσαν με αγάπη το θεσμό ο οποίος κάθε χρόνο εξελίσσεται και εντυπωσιάζει με την άριστη οργάνωσή του, το κλίμα διασκέδασης και χαράς μα πάνω από όλα τα χαμόγελα όσων περνούν έστω και μία βόλτα από την πόλη. Η Δημοτική αρχή ανανεωμένη μας προσκαλεί να απολαύσουμε τις δωρεάν συναυλίες με τα παιδιά μας, την οικογένειά μας τους δικούς μας ανθρώπους και να φτιάξουμε υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις ξεκινώντας από το Ίλιον.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή της κεντρικής πλατείας θα μας ταξιδέψει και θα μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες της που μας μεγάλωσαν και ακόμα μας συντροφεύουν, ενώ το Σάββατο 29 Ιουνίου η Ζόζεφιν παίρνει τη σκυτάλη και μας καλεί να διασκεδάσουμε στους πιο mainstream καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Η Λευκή Νύχτα στο Ίλιον έχει μουσική, διασκέδαση και καλοκαίρι σε κάθε της πλατεία. Να είστε εκεί… Να είμαστε όλοι μαζί!

Πηγή:

https://femalevoice.gr/quot-leyki-quot-nychta-sto-ilion-gia-13i-chronia/

Σχολιάστε