Η νέα κοινωνική ταινία του Θεόδωρου Κολοβού και της Εμμανουέλας Μαρία Ζαφειρούδη «Η ΑΠΟΦΑΣΗ» – Πρεμιέρα στο STUDIO new Star Art Cinema την ΠΕΜΠΤΗ 27/6/2024 στις 20.30!

Είναι έτοιμη η νέα ταινία του Θεόδωρου Κολοβού, «Η απόφαση». Την σκηνοθετούν και έχουν γράψει το σενάριο ο Θεόδωρος Κολοβός και η Εμμανουέλα-Μαρία Ζαφειρούδη. Είναι κοινωνική ταινία μεγάλου μήκους που είναι έτοιμη να ταξιδέψει σε διάφορα φεστιβάλ και μετά θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ΑΠΟΦΑΣΗ: ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ Για την ταινία αναφέρουν οι δημιουργοί της: «Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ταινία γιατί το θέμα της … Συνεχίστε την ανάγνωση Η νέα κοινωνική ταινία του Θεόδωρου Κολοβού και της Εμμανουέλας Μαρία Ζαφειρούδη «Η ΑΠΟΦΑΣΗ» – Πρεμιέρα στο STUDIO new Star Art Cinema την ΠΕΜΠΤΗ 27/6/2024 στις 20.30!

«Λευκή» Νύχτα στο Ίλιον για 13η χρονιά!

Η Λευκή νύχτα στο Ίλιον είναι πλέον θεσμός! Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου το Ίλιον γίνεται το κέντρο της Αθήνας. Η τοπική κοινωνία, οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και η τοπική οργανώνουν και συμμετέχουν σε μία μεγάλη γιορτή με κέντρο το καλοκαίρι. Ο δήμος Ιλίου για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά προσκαλεί την Αθήνα να γιορτάσει μαζί του την έλευση του καλοκαιριού με ανοιχτά καταστήματα, … Συνεχίστε την ανάγνωση «Λευκή» Νύχτα στο Ίλιον για 13η χρονιά!

«Τρελοί από χαρά» στο Θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 1 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00 από την Θεατρική ομάδα +αίσθημα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής!

Η Θεατρική ομάδα +αίσθημα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, μετά την επιτυχημένη πορεία της , φέτος αποφάσισε να παρουσιάσει την πιο ξέφρενη κωμωδία του Αμερικανικού θεάτρου και σας προσκαλεί στο θέατρο Σταθμός , στις 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου και ώρα 21:00 , στο έργο «Tρελοί από χαρά» , μια διασκευή της ξεκαρδιστικής κωμωδίας καταστάσεων και χαρακτήρων οι Ηλίθιοι του Νήλ Σαιμον, σε διασκευή του ηθοποιού και … Συνεχίστε την ανάγνωση «Τρελοί από χαρά» στο Θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 1 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00 από την Θεατρική ομάδα +αίσθημα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής!

«Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ» ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!

Η ξέφρενη κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου επανέρχεται σε σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη φέτος το καλοκαίρι και κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μια νέα παραγωγή της εταιρείας Μέθεξις. Τον ρόλο του Παππού ερμηνεύει οΤάσος Χαλκιάς. Μαζί του, οΚρατερός Κατσούλης, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Δήμητρα Στογιάννη, η Ηρώ Πεκτέση και ο Άρης Αντωνόπουλος. Ένας παππούς, τρεις εξωφρενικές εγγονές, ένας «μπάτσος», ένας ιδεολόγος νεαρός, ένας «φόνος» και ένα ρομαντικό δείπνο με … Συνεχίστε την ανάγνωση «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ» ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!

Συνομιλία με τον Γιάννη Δημητράκη!

Το Art Magazino φιλοξενεί τον αγαπημένο ηθοποιό Γιάννη Δημητράκη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης! Καλημέρα Γιάννη μου, σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο Art Magazino. Γνωριζόμαστε χρόνια και θεατρικά σε έχω παρακολουθήσει σε διαφορετικού ύφους παραστάσεις. Διαβάζοντας το πλούσιο βιογραφικό σου, είδα ότι σπούδασες υποκριτική, χορό και τραγούδι στη Δραματική Σχολή Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος. Μίλησε μου λίγο για αυτή σου την εμπειρία; … Συνεχίστε την ανάγνωση Συνομιλία με τον Γιάννη Δημητράκη!

ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: «The music of Game of Thrones – Lord of the Rings – The Hobbit in concert». 19/7 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού!

Game of Thrones, The Lord Of The Rings, The Hobbit: Τρεις από τις μεγαλύτερες επικές ιστορίες της μικρής και μεγάλης οθόνης θα ζωντανέψουν την Παρασκευή 19 Ιουλίου, σε μια εντυπωσιακή συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, μέσα από την ερμηνεία της πασίγνωστης μουσικής τους από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα. Μια μαγική βραδιά με την Καλίσι, τον Λέγκολας  και τον Γκάνταλφ να μας … Συνεχίστε την ανάγνωση ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: «The music of Game of Thrones – Lord of the Rings – The Hobbit in concert». 19/7 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού!