4711 Wonderplace: Άντζελα Δημητρίου – Έλντα Πανοπούλου στην Αυτοκίνηση!

Μία συνάντηση που θα αφήσει εποχή. Άντζελα Δημητρίου και Έλντα Πανοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο 4711 στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο αυθεντική διασκέδαση και χιούμορ. Η Άντζελα Δημητρίου, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού με τις πολλές επιτυχίες, τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, τα σουξέ και την παραμυθένια ζωή και η Έλντα Πανοπούλου, μια σταρ της αυθεντικής επιθεώρησης βρίσκονται μετά από χρόνια στην ίδια σκηνή έχοντας στο … Συνεχίστε την ανάγνωση 4711 Wonderplace: Άντζελα Δημητρίου – Έλντα Πανοπούλου στην Αυτοκίνηση!

Η ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»!

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» υποδέχεται τον Οκτώβριο το θεατρικό έργο «Η Ετυμηγορία» του Barry Reed, σε θεατρική διασκευή της Margaret May Hobbs. Τον ρόλο του μαχητικού και αδέκαστου δικηγόρου μιας σκοτεινής και περίπλοκης υπόθεσης ερμηνεύει ο μοναδικός Γρηγόρης Βαλτινός. Μετά την τεράστια επιτυχία του «DA» του Hugh Leonard, με τον Γρηγόρη Βαλτινό να ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Πέτρος Ζούλιας αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει ένα βαθιά κοινωνικό δικαστικό δράμα σε μία φιλόδοξη παραγωγή του … Συνεχίστε την ανάγνωση Η ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»!

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο – 30 Ιουνίου 2024!

Ένα από τα κορυφαία ονόματα της κλασικής μουσικής, ο σερ Σάιμον Ρατλ, διευθύνει τη φημισμένη Chamber Orchestra of Europe, στις 30 Ιουνίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024. Μαζί τους, η διάσημη μεσόφωνος Μαγκνταλένα Κοζενά. Σάιμον Ρατλ: μία συναρπαστική προσωπικότητα της κλασικής μουσικής Χαρισματικός, με πνεύμα ανήσυχο και διάθεση για εξερεύνηση και πειραματισμό, με αφοσίωση στην … Συνεχίστε την ανάγνωση Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο – 30 Ιουνίου 2024!