Καίτη Γαρμπή – Γιώργος Λιβάνης στο LAV STAGE!

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή υποδέχεται τον μοναδικό Γιώργο Λιβάνη στο «LAV STAGE»! Η Καίτη Γαρμπή, η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες, έπειτα από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της τον χειμώνα στην Αθήνα, αλλά και την περιοδεία της στην Αυστραλία η οποία έγινε sold out μέσα σε μόλις δύο 24ωρα, έρχεται στο «LAV STAGE» για να σφραγίσει τις νύχτες του καλοκαιριού μας. Ο Γιώργος Λιβάνης, … Συνεχίστε την ανάγνωση Καίτη Γαρμπή – Γιώργος Λιβάνης στο LAV STAGE!

Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ, βασισμένη στο έργο του Ernest Hemingway, σε σκηνοθεσία Marlene Kaminski, την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Οι θεατρικές παραγωγές Δημήτρης Φωτόπουλος ΙΚΕ παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή «Η Θάλασσα και ο Γέρος» που θα παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι σε επιλεγμένα θέατρα σε όλη την Ελλάδα. «Η Θάλασσα και ο Γέρος» είναι μια διασκευή βασισμένη στο κλασικό και βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο «Ο γέρος και η θάλασσα» του ΈρνεστΧέμινγουεϊ μετά το οποίο του απονεμήθηκε και το Νόμπελ λογοτεχνίας. Τοέργο αυτό κατατάσσεται στα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίαςκαι παρομοιάζεται με … Συνεχίστε την ανάγνωση Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ, βασισμένη στο έργο του Ernest Hemingway, σε σκηνοθεσία Marlene Kaminski, την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!