Ανακοίνωση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, έπειτα από την ψηφοφορία των συμβούλων, έχει ως εξής:  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ  ΤΑΜΙΑΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ ΕΦΟΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΡΟΧΑΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΕΗ ΣΤΟ ΤΑΣΕΗ: ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη για την στήριξη τους και δηλώνουν πως … Συνεχίστε την ανάγνωση Ανακοίνωση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)!

MAD VMA 2024: Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία!

Η 21η απονομή των MAD VMA 2024 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/6 στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do. Στο τιμόνι της παρουσίασης όπως πάντα ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, που καλωσόρισε το κοινό στη λαμπερή διοργάνωση ερμηνεύοντας το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Μαζί του σε ρόλο superhosts ήταν οι Dat Lilly, Fipster, Elena & Fenia, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams. … Συνεχίστε την ανάγνωση MAD VMA 2024: Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία!

«Προμηθέας Εσταυρωμένος» για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη από τις 6 Οκτωβρίου!

Στο Θέατρο Αλκμήνη για τρίτη συνεχή χρονιά θα παρουσιαστεί ο μονόλογος του Χρήστου Λιακόπουλου «Προμηθέας Εσταυρωμένος» με τον ίδιο να ερμηνεύει και να εξελίσσει, μέσα στη διάρκεια των χρόνων, τον ρόλο του Προμηθέα. Μία παράσταση που ακολουθεί τα χνάρια της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας του πρώτου μονολόγου «Αυτοκράτωρ Αδριανός», που έγραψε και παρουσίασε επί τέσσερα χρόνια, ο Χρήστος Λιακόπουλος. Τα μηνύματα του έργου «Προμηθέας Εσταυρωμένος» είναι … Συνεχίστε την ανάγνωση «Προμηθέας Εσταυρωμένος» για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη από τις 6 Οκτωβρίου!

Σεσουάρ για Δολοφόνους – Για πρώτη φορά καλοκαιρινή περιοδεία!

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους», η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς, ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία! Από τον Ιούλιο, το «Studio Antony» και ο χαριτωμένος κομμωτής του, ο Τόνυ, θα δέχονται κόσμο στις πιο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας! Η σκηνοθεσία είναι του Νικορέστη Χανιωτάκη και τη διασκευή υπογράφει ο Θοδωρής Πετρόπουλος. Η αγαπημένη διαδραστική παράσταση, η πιο αλλοπρόσαλλη και απολαυστική κωμωδία, απευθύνεται σε όλους εκείνους που … Συνεχίστε την ανάγνωση Σεσουάρ για Δολοφόνους – Για πρώτη φορά καλοκαιρινή περιοδεία!

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ || Το πιο ανατρεπτικό θέαμα κλασικού χορού στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα!

Το πιο ανατρεπτικό θέαμα κλασικού χορού στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα! «Αυτοί οι τύποι σε κάνουν να πιστεύεις ότι και το Άγαλμα της Ελευθερίας μπορεί να είναι μια drag queen!» Neil Norman, The Stage Οι καθηλωτικοί «Trocks» από το Τροκαντερό και το Σηκουάνα καταφθάνουν στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, μόνο για 4 παραστάσεις. Το διάσημο και πολυσυζητημένο μπαλέτο «Les Ballets Trockadero de Monte Carlo», ο … Συνεχίστε την ανάγνωση ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ || Το πιο ανατρεπτικό θέαμα κλασικού χορού στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα!