Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σμπυράκης!

Δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σμπυράκης σε ηλικία 55 ετών. Βρέθηκε από φίλους του νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας (κοντά στα Κτελ Εύβοιας). Ο Γιώργος Σμπιράκης με σημαντική διαδρομή ως σκηνοθέτης και ηθοποιός σε θιάσους μεγάλων θεάτρων,  είχε λάβει μέρος σε ταινίες μικρού μήκους και είχε βραβευτεί και σε διαγωνισμό … Συνεχίστε την ανάγνωση Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σμπυράκης!

Οι Τρεις Χάριτες επιστρέφουν 34 χρόνια μετά στο Mega!

Τρεις Χάριτες από Σάββατο 29 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10. Η Όλγα, η Μαρία και η Ειρήνη. Τρείς αδελφές. Τρεις τηλεοπτικές «θεότητες» του γέλιου, οι Τρεις Χάριτες επιστρέφουν για να αποδείξουν τη διαχρονικότητά τους. Οι Τρεις Χάριτες, η εμβληματική κωμική σειρά που σύστησε το συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο τηλεοπτικό κοινό, έρχονται στο MEGA με νέα, αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας. Από … Συνεχίστε την ανάγνωση Οι Τρεις Χάριτες επιστρέφουν 34 χρόνια μετά στο Mega!

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτές είναι οι 4 πρωταγωνίστριες της ταινίας!

Το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή επιστρέφει ξανά στη ζωή μας, 24 χρόνια μετά το πρόωρο και άδικο φινάλε του. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν θα το δούμε σε μορφή σειράς, αλλά ταινίας. Από την αρχή που βγήκε στον αέρα η είδηση της επιστροφής της θρυλικής σειράς, άπαντες αναρωτήθηκαν ποιες θα είναι οι τέσσερις πρωταγωνίστριες. Σήμερα, λοιπόν, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα και επίσημα, οπότε τους τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους … Συνεχίστε την ανάγνωση Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτές είναι οι 4 πρωταγωνίστριες της ταινίας!

Συνομιλία με τον Αλέξανδρο Αργύρη!

Το Art Magazino φιλοξενεί τον τραγουδιστή Αλέξανδρο Αργύρη με αφορμή την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «83 Ναυτικά Μίλια». Καλησπέρα Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πολύ που δέχθηκες την πρότασή μου να είσαι στο Art Magazino. Mίλησέ μου λίγο για το πρώτο σου ολοκληρωμένο δισκογραφικό album με τίτλο «83 Ναυτικά Μίλια». Τι περιλαμβάνει και ποιο το ύφος του δίσκου; Καλησπέρα Γιώργο! Εγώ ευχαριστώ για την … Συνεχίστε την ανάγνωση Συνομιλία με τον Αλέξανδρο Αργύρη!

«ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ» Νικόλας Φραγκιουδάκης – Joanna Drigo, Special guest: Ηρώ / Παρασκευή 12 Ιουλίου – Κηποθέατρο Παπάγου!

Μετά από τις επανειλημμένες sold out εμφανίσεις του ανατρεπτικού stand-up comedy music show, ο Ανάδρομος Ερμής επιστρέφει “reloaded” με ανανεωμένο περιεχόμενο! Ο ηθοποιός Νικόλας Φραγκιουδάκης, μετά την πετυχημένη του «ζωδιακή» πορεία στο διαδίκτυο και τα viral video με τα εκατομμύρια views για τα ζώδια και το πως θα αντιδρούσαν σε διάφορες καταστάσεις, παίρνει τον αστρολογικό του χάρτη και με τη σύμπραξη της τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας … Συνεχίστε την ανάγνωση «ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ» Νικόλας Φραγκιουδάκης – Joanna Drigo, Special guest: Ηρώ / Παρασκευή 12 Ιουλίου – Κηποθέατρο Παπάγου!