Σαν σήμερα, στις 17 Ιουνίου 2019, φεύγει από τη ζωή ο Στέλιος Βαμβακάρης!

Ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Στέλιος Βαμβακάρης υπήρξε από τους πρώτους μουσικούς που ασχολήθηκαν με τις κοινές ρίζες του ρεμπέτικου και του μπλουζ. Ο Στέλιος Βαμβακάρης, δευτερότοκος γιος του πρωτεργάτη του ρεμπέτικού Μάρκου Βαμβακάρη, γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Μαρτίου 1947. Ξεκίνησε τη μουσική σε ηλικία 12 ετών, στο πλευρό του πατέρα του. Στην πολύχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή, συνεργάστηκε με σημαντικούς μουσικούς του ρεμπέτικου, … Συνεχίστε την ανάγνωση Σαν σήμερα, στις 17 Ιουνίου 2019, φεύγει από τη ζωή ο Στέλιος Βαμβακάρης!

Poor Things: Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με τα κοστούμια της ταινίας!

Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει την έκθεση «Poor Things Τα κοστούμια», η οποία περιλαμβάνει τα υπέροχα κοστούμια από την διεθνώς επιτυχημένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Τα εγκαίνια της Έκθεσης έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ και BAFTA ενδυματολόγος της ταινίας Holly Waddington. Μέσα από την έκθεση «Poor Things Τα κοστούμια» που θα διαρκέσει έως τις … Συνεχίστε την ανάγνωση Poor Things: Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με τα κοστούμια της ταινίας!

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 20/6!

Χάρντι, Μπάτλερ, Τσαστέιν, Χαραλμπίδης και μια feelgood βρικόλακας προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων. Οι Μηχανόβιοι Τομ Χάρντι και Όστιν Μπάτλερ φτιάχνουν συμμορία. Ο πάντα ενδιαφέρων Τζεφ Νίκολς («Ένα Καλοκαίρι») στους «Μηχανόβιους» στήνει ένα βίαιο δράμα με φόντο τα αμερικανικά 60s, όπου οι Μπάτλερ, Χάρντι και Τζόντι Κόμερ βρίσκονται μπλεγμένοι στην ίδια συμμορία ροκ εντ ρολ κακοποιών αλλά και σε κοινά αδιέξοδα ζωής. Όλα ξεκινούν από μια … Συνεχίστε την ανάγνωση Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 20/6!