36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι – 14 με 30 Ιουνίου!

Το πολυαναμενόμενο πολιτιστικό και βιβλιοφιλικό γεγονός της πόλης του Πειραιά, η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και προσκαλεί το κοινό να απολαύσει και φέτος τη βόλτα στον Πειραιά ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία. Η καθιερωμένη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για την πόλη διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου … Συνεχίστε την ανάγνωση 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι – 14 με 30 Ιουνίου!

Υ Π Ν Ο Β Α Τ Ε Σ από την ομάδα «Εν Δυνάμει» σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου – Κεντρική Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, 14 έως 23 Ιουνίου 2024 για 10 μόνο παραστάσεις!

Η ομάδα – φαινόμενο ξανά στην Αθήνα Η ομάδα «Εν Δυνάμει» μετά τη θριαμβευτική τους πορεία με τα Ερωτευμένα Άλογα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έρχεται ξανά στην Αθήνα με τους ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου και καλλιτεχνική διεύθυνση Ελένης Δημοπούλου από 14 Ιουνίου 2024 για δέκα μόνο παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Η παράσταση                                                 Τι είναι ο ύπνος, τι είναι ο θάνατος και γιατί τους ονομάσαμε αδέρφια; Πόσο συχνά αναλογιζόμαστε τη διαρκή μας … Συνεχίστε την ανάγνωση Υ Π Ν Ο Β Α Τ Ε Σ από την ομάδα «Εν Δυνάμει» σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου – Κεντρική Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, 14 έως 23 Ιουνίου 2024 για 10 μόνο παραστάσεις!

J. Carreras & Pl. Domingo μας καλούν στη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

Με βαθιά συγκίνηση και αμέτρητο ενθουσιασμό περιμένουμε την από κοινού εμφάνιση στην Αθήνα δύο από τους πλέον αγαπημένους ερμηνευτές κλασικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πρόκειται για μία ιστορική συνάντηση των δύο θρύλων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στην Αθήνα. Ο τενόρος José Carreras και ο τενόρος και μαέστρος Plácido Domingo, θα χαρίσουν κάτι από τη λάμψη τους στο ελληνικό καλοκαίρι με μία ιστορικής σημασίας εμφάνιση … Συνεχίστε την ανάγνωση J. Carreras & Pl. Domingo μας καλούν στη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

Συνομιλία με τον Άγγελο Ανδριανό!

Το Art Magazino φιλοξενεί τον αγαπημένο τραγουδιστή Άγγελο Ανδριανό σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης! Καλησπέρα Άγγελε. Είμαι πολύ χαρούμενος και σε καλωσορίζω στο Art Magazino. Διαβάζοντας το πλούσιο βιογραφικό σου, παρατηρώ ότι από μικρός ήθελες να ασχοληθείς με τη μουσική. Σπούδασες πιάνο, κιθάρα, παρακολούθησες μαθήματα Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, ενώ είσαι και απόφοιτος του τμήματος «Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης» του Πανεπιστημίου Μακεδονία Θεσσαλονίκης, … Συνεχίστε την ανάγνωση Συνομιλία με τον Άγγελο Ανδριανό!