Έγκλημα στον…κήπο; – Η ξέφρενη αστυνομική κωμωδία του Alec Coppel σε καλοκαιρινή περιοδεία!

Με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή πού σου κόβεται η ανάσα από το ….γέλιο. Πρόκειται για μια εκπληκτική κωμωδία που έχει διπλό ενδιαφέρον για τους θεατές…. 1ον να βρουν τον δολοφόνο και 2ον απίστευτες κωμικές καταστάσεις με γέλιο μέχρι δακρύων. Ένας συγγραφέας αστυνομικών έργων ..μπλέκει και ο ίδιος σε μια παράνομη ιστορία και φτάνει στο … Συνεχίστε την ανάγνωση Έγκλημα στον…κήπο; – Η ξέφρενη αστυνομική κωμωδία του Alec Coppel σε καλοκαιρινή περιοδεία!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ live | ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!

Η Κατερίνα Κούκα παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα μία συναρπαστική παράσταση, γεμάτη από τραγούδια της που όλοι έχουμε αγαπήσει!Ένα απολαυστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει σπουδαία τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, ισορροπώντας με δεξιοτεχνία ανάμεσα στη διασκέδαση και την αληθινή ψυχαγωγία. Η Κατερίνα, στην πιο ώριμη στιγμή της, φέροντας στις αποσκευές της τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τον Γιώργο Θεοφάνους, τις εμπειρίες από μία μεγάλη και … Συνεχίστε την ανάγνωση ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ live | ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!

Ελένη Δήμου «Πάρε με στο τηλέφωνο» – Νέα Μουσική Κυκλοφορία!

Άλλη μια μουσική έκπληξη απο την Ελένη Δήμου. «Πάρε με στο τηλέφωνο», ένα υπέροχο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη, σε πρώτη εκτέλεση η Μαίρη Λίντα το 1959. Διασκευή & ενορχήστρωση:Γιώργος Παγιάτης Στηριγμένο στο »master blaster» του Stevie Wonder Παραγωγή & Μιξη:Ακης Γκολφίδης Ηχογράφηση στο studio SIERRA Σκηνοθεσία:Doji Cobolloco Έπαιξαν οι μουσικοί Μανώλης Τόμπρος:τύμπανα Χρήστος Κεχρής:μπάσο Στέλιος Παρασκευάς:κιθάρα Γιώργος Ντινάκος:κιθάρα Γιώργος Παγιάτης:πιάνο – πλήκτρα Διονύσης Κοκόλης:τρομπέτα Σπύρος … Συνεχίστε την ανάγνωση Ελένη Δήμου «Πάρε με στο τηλέφωνο» – Νέα Μουσική Κυκλοφορία!

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Αδάμ Τσαρούχης «Αυγουστιάτικο φιλί»!

Λάτρης του ελληνικού καλοκαιριού και μιας νοσταλγικής προσέγγισης στο τραγούδι, ο Αδάμ Τσαρούχης χτυπάει στην καρδιά της πιο ερωτικής εποχής του χρόνου, με το Αυγουστιάτικο Φιλί. Με την χαρακτηριστική βελούδινη φωνή του μας μεταφέρει στα λευκά σοκάκια ενός νησιού αναζητώντας τον έρωτα μια νύχτα του Αυγούστου.  Πιστός στην αγάπη του για τις ταινίες της Φίνος Φιλμς, ανασυστήνει την εποχή των λατρεμένων ελληνικών μιούζικαλ, με ένα τραγούδι όλο … Συνεχίστε την ανάγνωση ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Αδάμ Τσαρούχης «Αυγουστιάτικο φιλί»!