«BE.AR | Be Artist Theatre Festival» στον Μικρό Κεραμεικό 17-30 Ιουνίου!

Το θέατρο «Μικρός Κεραμεικός», από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου 2024, υποδέχεται το «BE.AR | BeArtistTheatreFestival», ένα ολοκαίνουριο ξεχωριστό θεατρικό φεστιβάλ το οποίο από φέτος φιλοδοξεί να γίνει μια μεγάλη γιορτή νέου θεάτρου. Στο νεοσύστατο «BE.AR | BeArtistTheatreFestival»,υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του σκηνοθέτη Χρήστου Καρασαββίδη, δίνεται η ευκαιρία σε πολλές νέες ομάδες και νέους καλλιτέχνες, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς αλλά και κάθε είδους συντελεστές, να … Συνεχίστε την ανάγνωση «BE.AR | Be Artist Theatre Festival» στον Μικρό Κεραμεικό 17-30 Ιουνίου!

Η Ταράτσα του Φοίβου επέστρεψε! | Κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος | Καλεσμένοι στις 12 Ιουνίου: Στ. Κραουνάκης, Χ. Γεροντίδης, Δ. Χριστοφορίδης!

Βγείτε από τα υπόγεια και από τους διαδρόμους – κι ανεβείτε τα σκαλιά! Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ και οι συνεργάτες του ξέρουν από χρόνια πως το καλοκαίρι δεν το περιμένουμε – είναι του χεριού μας. Και ξαναξεκινούν στο αγαπημένο Άλσος το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την «ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ»! Με συμπρωταγωνιστές το θηρίο της σκηνής, των «εκ των ων ουκ άνευ»,  τον πανταχού παρόντα και τα πάντα ανατρέποντα ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΕΥΡΑ. … Συνεχίστε την ανάγνωση Η Ταράτσα του Φοίβου επέστρεψε! | Κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος | Καλεσμένοι στις 12 Ιουνίου: Στ. Κραουνάκης, Χ. Γεροντίδης, Δ. Χριστοφορίδης!

Λίμνη των Kύκνων στο Θέατρο Λυκαβηττού, με τους παγκοσμίου φήμης χορευτές Ines McIntosh & Dinu Tamazlacaru την Δευτέρα 22/7!

Ένα από τα καλύτερα και τα πιο δημοφιλή μπαλέτα όλων των εποχών η «Λίμνη των Κύκνων» με την αξεπέραστη μουσική του Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να απολαύσει δύο σπουδαίους, παγκοσμίου φήμης χορευτές, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την Ines McIntosh,  πρώτη μπαλαρίνα της Όπερας του Παρισιού με μεγάλες διεθνείς διακρίσεις και τον πολυβραβευμένο Dinu Tamazlacaru, πρώτο χορευτή … Συνεχίστε την ανάγνωση Λίμνη των Kύκνων στο Θέατρο Λυκαβηττού, με τους παγκοσμίου φήμης χορευτές Ines McIntosh & Dinu Tamazlacaru την Δευτέρα 22/7!