Η ταινία μικρού μήκους «ΜΑΝΑ» σε σκηνοθεσία της Diana Chemeris θα προβληθεί στο φεστιβάλ «Bridges Loutraki International Film Festival» στο Λουτράκι στις 13/6 στο σινεμά Γαλαξίας!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Ντόρα Αυλωνίτου που έχει ήδη αποσπάσει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία από το φεστιβάλ Creative Vision Film Festival. Συμπρωταγωνιστής της, ως γιός της, ο γνωστός γλύπτης Εξηκίας Τριβουλίδης. Σύνοψη Μια Ελληνίδα μάνα περιμένει την επιστροφή του γιου της από την Αμερική, ο οποίος της στέλνει χρήματα κάθε μήνα. Όταν έρχεται, ανακοινώνει ότι παντρεύεται στη … Συνεχίστε την ανάγνωση Η ταινία μικρού μήκους «ΜΑΝΑ» σε σκηνοθεσία της Diana Chemeris θα προβληθεί στο φεστιβάλ «Bridges Loutraki International Film Festival» στο Λουτράκι στις 13/6 στο σινεμά Γαλαξίας!

Νατάσσα Μποφίλιου | Περιοδεία Καλοκαίρι 2024!

Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου “Κάτι Καίγεται” που έχουν ήδη ξεχωρίσει … Συνεχίστε την ανάγνωση Νατάσσα Μποφίλιου | Περιοδεία Καλοκαίρι 2024!

«BLACK OUT» του Δημήτρη Γιώτη – Έρχεται και θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Καλοκαίρι χωρίς κωμωδία γίνεται;… δε γίνεται…γι αυτό μια σύγχρονη κωμωδία, σπονδυλωτή, ανατρεπτική, διαφορετική, ξεχωριστή έρχεται να μας παρουσιάσει το ‘’Black out’’ μέσα από τις ιστορίες ανθρώπων τόσων γνώριμων και τόσο ξένων ταυτόχρονα…σε μια εποχή που κυριαρχούν τα social media, το facebook, το instagram, το twitter και το tik-tok, άνθρωποι της διπλανής πόρτας ξεδιπλώνουν ιστορίες ζωής, αποκαλύπτοντας τις βαθύτερες ανησυχίες και τους προβληματισμούς που αφορούν όλους … Συνεχίστε την ανάγνωση «BLACK OUT» του Δημήτρη Γιώτη – Έρχεται και θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 13/6!

Μια ελληνική ρομαντική κωμωδία, ένα πολυαναμενόμενο animation και ο πρώτος Χίτσκοκ του καλοκαιριού προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων. Το Καλοκαίρι της Κάρμεν Δροσερή queer κομεντί από τον Ζαχαρία Μαυροειδή («Απόστρατος»).  Απολαμβάνοντας ένα ολοήμερο μπάνιο, ο Δημοσθένης βοηθά τον κολλητό του τον Νικήτα στην συγγραφή ενός σεναρίου. Θέμα του το καλοκαίρι που ο Δημοσθένης χώρισε. Η μετατροπή της ζωής σε μυθοπλασία θα οδηγήσει την πολύχρωμη φιλία … Συνεχίστε την ανάγνωση Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 13/6!