Ματωμένος γάμος του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα από την θεατρική ομάδα Εργοτέχνιον!

Η θεατρική ομάδα(-εργαστήρι) Εργοτέχνιον τολμά φέτος να ανεβάσει το κλασικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα Ματωμένος γάμος και φιλοδοξεί να αποδείξει πως μπορεί να προσεγγίσει με σεμνότητα, ταλέντο και σεβασμό, κάθε θεατρικό είδος, εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριο της ,παράλληλα με τις γνώσεις, που χρόνο το χρόνο αποκτά απ’ τους έμπειρους δασκάλους της. Κλείνει έτσι ο τρίτος χρόνος λειτουργίας του Εργοτεχνίου, που ήδη μέτρα πολλές επιτυχημένες παραστάσεις … Συνεχίστε την ανάγνωση Ματωμένος γάμος του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα από την θεατρική ομάδα Εργοτέχνιον!

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ – ΤΟ CAROUSEL | ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ!

Μετά από δύο sold out ανοιξιάτικες συναυλίες που όχι μόνο ξεσήκωσαν το κοινό, αλλά και το ενθουσίασαν με την πρωτοτυπία τους, η Ευανθία Ρεμπούτσικα ανηφορίζει στο λόφο του Λυκαβηττού την Παρασκευή 5 Ιουλίου με τη συναρπαστική παρέα της.Μάγοι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ακροβάτες, καλλιτέχνες του δρόμου τη συνοδεύουν σε μια βραδιά που θα θυμίζει ξεφάντωμα μιας άλλης εποχής. Το Carousel της Ευανθίας αποτελείται από μία στρατιά από κάθε λογής καλλιτέχνες των παραστατικών … Συνεχίστε την ανάγνωση ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ – ΤΟ CAROUSEL | ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ!

Heaven Music: NINO Ξυπολιτάς – «Φίλα Με» | Νέο τραγούδι!

Ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς, ο μοναδικός STAR της γενιάς του, με τις αμέτρητες επιτυχίες τόσο σαν καλλιτέχνης όσο και σαν δημιουργός, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Φίλα Με» και το σίγουρο είναι ότι θα γίνει το σύνθημα του φετινού μας καλοκαιριού!  Το νέο single φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή και του Χριστοδούλου Σιγανού στη μουσική, ενώ στους στίχους συναντάμε τους ίδιους μαζί με τον Valentino. … Συνεχίστε την ανάγνωση Heaven Music: NINO Ξυπολιτάς – «Φίλα Με» | Νέο τραγούδι!