Πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου!

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, με τεράστια συμμετοχή σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή η ανιψιά της Άννα Στυλιανοπούλου, με ανάρτηση στο Instagram. «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε γαλήνια από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας αδελφή, θεία και γιαγιά Δέσποινα Στυλιανοπούπου, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, που ήταν στο πλευρό της. Καλό … Συνεχίστε την ανάγνωση Πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου!

Ρίτα Αντωνοπούλου – Σταύρος Σιόλας στο πρώτο τους καλοκαιρινό live την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου!

Κάθε φορά που βρίσκονται μαζί στη σκηνή γεννιέται μια μεγάλη γιορτή, όπου τα τραγούδια αποκτούν μια πρωτόγνωρη συγκίνηση. Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρίτα Αντωνοπούλου τραγουδούν με την ξεχωριστή φλόγα στη φωνή αυτών που καίγονται σε κάθε συλλαβή και νότα. Η συνύπαρξη τους αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία και ένα σμίξιμο απολύτως φυσικό και αυτονόητο, μια που μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Την Τρίτη 9 … Συνεχίστε την ανάγνωση Ρίτα Αντωνοπούλου – Σταύρος Σιόλας στο πρώτο τους καλοκαιρινό live την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου!

«ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» στο 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510 την Τρίτη 11 Ιουνίου!

Η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS μετά το τέλος των πετυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Λύχνος, παρουσιάζει το έργο της Ελένης Σιδεροπούλου «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» στο 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510, την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 22:15 στο Θέατρο 2510. Λίγα λόγια για το έργο: Λένε πως τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις και στην περίπτωση του Γιώργη αυτό θα ήταν σωτήριο καθώς το σόι του δεν … Συνεχίστε την ανάγνωση «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» στο 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510 την Τρίτη 11 Ιουνίου!

Οι ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι την Πέμπτη 11 Ιουλίου!

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, εμείς οι ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ, παιδιά της γενιάς Ζήτα και όμως τόσο κοντά στην Μιλενική περίοδο, ερχόμαστε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, για μια συναυλία μαζί με τον Φάνη Ζαχόπουλο και τον Χάρη Παρασκευά. Δύο μουσικούς μάλαμα. Όχι, δεν εννοώ ότι παίζουν με τον Μάλαμα, ίσως έπρεπε να το γράψω αλλιώς… Δύο οργανοπαίχτες μάλαμα. Όμως η έκπληξη της βραδιάς που δεν είναι πια έκπληξη … Συνεχίστε την ανάγνωση Οι ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι την Πέμπτη 11 Ιουλίου!

Σαν σήμερα, στις 7 Ιουνίου 1958, γεννιέται ο Πρινς!

Αμερικανός τραγουδοποιός, με κριτική και εμπορική αποδοχή. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της σύγχρονης αμερικάνικης λαϊκής μουσικής με παγκόσμια παρουσία. Στο έργο του ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, από τη σόουλ, το ριθμ εντ μπλουζ και το φανκ, έως την ποπ και το ροκ. Ήταν γνωστός για τη φανταχτερή σκηνική παρουσία του, με εκκεντρικό ντύσιμο και μακιγιάζ. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους, … Συνεχίστε την ανάγνωση Σαν σήμερα, στις 7 Ιουνίου 1958, γεννιέται ο Πρινς!