Διαγωνισμός Art Magazino για την παράσταση «Απολυμένη» στο Θέατρο Αυλαία!

Οι συντελεστές της παράστασης «Απολυμένη» στο Θέατρο Αυλαία προσφέρουν στους αναγνώστες του Art Magazino από 10 μονές προσκλήσεις για τις παραστάσεις: της Δευτέρας 17/6 στις 21:15, Τρίτης 18/6 στις 21:15, Δευτέρας 24/6 στις 21:15 και Τρίτης 25/6 στις 21:15! Διαδικασία Διαγωνισμού: Κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/ArtMagazinoWeb/ Κάνετε public share την δημοσίευση στον λογαριασμό σας στο facebook. Μας στέλνετε εισερχόμενο μήνυμα (inbox) στην σελίδα μας στο facebook με το ονοματεπώνυμο σας, την ένδειξη «Απολυμένη» … Συνεχίστε την ανάγνωση Διαγωνισμός Art Magazino για την παράσταση «Απολυμένη» στο Θέατρο Αυλαία!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

Κάτι νέο και πολύ δυνατό μας ετοιμάζουν για αυτό το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ελένη Γιαννατσούλια για την Γιάννα Βασιλείου!  Σε λίγες μέρες θα το ακούτε στα καλύτερα ραδιόφωνα της πόλης σας…  Συνεχίστε την ανάγνωση Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

SHAOLIN CLOWN | Πρεμιέρα 14 Ιουνίου για 2 ΜΟΝΟ παραστάσεις!

Το “SHAOLIN CLOWN” του Tom Corradini, η πειραματική κωμική παράσταση physical theatre, που έχει παρουσιαστεί σε διεθνή φεστιβάλ στην Ευρώπη και την Ασία, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ένας μοναχός Shaolin έρχεται σε επαφή με την παιδική, κλόουν πλευρά του εαυτού του μέσα από την πρακτική του Ζεν, ανακαλύπτοντας έναν κόσμο γεμάτο από εκπλήξεις και βρίσκει το νόημά του σε φαινομενικά ασήμαντα μικροπράγματα. Η … Συνεχίστε την ανάγνωση SHAOLIN CLOWN | Πρεμιέρα 14 Ιουνίου για 2 ΜΟΝΟ παραστάσεις!