Μικρό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ τον Ιούνιο στο Εν Αθήναις!

Στη σκηνή ανεβαίνουν οι σπουδαστές των θεατρικών εργαστηρίων του Δημήτρη Καρατζιά αυτό τον Ιούνιο στο Θέατρο Εν Αθήναις, για να χαρίσουν γέλιο και συγκίνηση μέσα από τέσσερις παραστάσεις. Τέσσερις θεατρικές ομάδες που δημιουργήθηκαν μέσα από τα θεατρικά εργαστήρια τη σεζόν 2023-24, θα παρουσιάσουν τέσσερις διαφορετικές παραστάσεις : Τρεις εκδοχές από το «Λιωμένο Βούτυρο» του Σάκη Σερέφα, και το «Στην Τραπεζαρία» (βασισμένο στην Τραπεζαρία του Άλμπερτ … Συνεχίστε την ανάγνωση Μικρό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ τον Ιούνιο στο Εν Αθήναις!

Συναυλία – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – με τον Διονύση Τσακνή , τα Κίτρινα Ποδήλατα και τον Steve Tesser!

Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά, που ακολουθούν με συνέπεια και αντοχή στο χρόνο, το δικό τους μονοπάτι στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, με τα «Κίτρινα Ποδήλατά» τους. Αγαπημένοι φίλοι, που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά το «φευγιό» του (στις 9 Σεπτεμβρίου 2019), … Συνεχίστε την ανάγνωση Συναυλία – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – με τον Διονύση Τσακνή , τα Κίτρινα Ποδήλατα και τον Steve Tesser!

«Paranoia» από το Νικόλα Βαγιονάκη στον Μικρό Κεραμεικό για τη νέα χειμερινή περίοδο!

«Paranoia» Του GUY DE MAUPASSANT ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΓΙΟΝΑΚΗΣ Ο Νικόλας Βαγιονάκης, για τη νέα χειμερινή περίοδο θα παρουσιάσει στον Μικρό Κεραμεικό το έργο του Γκυ ντε Μοπασαν “Paranoia”, συνεχίζοντας έτσι, μετά από την τριετή επιτυχία της θρυλικής παράστασης “MEPHISTO”, του Klaus Mann, που παρουσιάστηκε σε Αθήνα, Λονδίνο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Σύρο, να αφυπνίζει το θεατρικό κοινό αποδεικνύοντας την σημαντικότητα μιας ουσιαστικής θεματολογίας από … Συνεχίστε την ανάγνωση «Paranoia» από το Νικόλα Βαγιονάκη στον Μικρό Κεραμεικό για τη νέα χειμερινή περίοδο!