Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024!

Τραγουδούν αλφαβητικά: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΤΖΟΛΗΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣΑΛΚΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους έλληνες δημιουργούς, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή. Θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ … Συνεχίστε την ανάγνωση Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024!

Γιώργος Παπαστεφάνου: 60 χρόνια τραγούδια στο City Garden Festival!

Το Ct Garden σηκώνει φέτος αυλαία, την Πέμπτη 13 Ιουνίου μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 60 χρόνια της στιχουργικής διαδρομής του Γιώργου Παπαστεφάνου. Ο Γιώργος Παπαστεφάνου ανήκει στους τεχνίτες της ρίμας. Στη μεγάλη σχολή του νεοελληνικού λυρισμού. Ύμνησε τον έρωτα και κατόρθωσε να μείνει στις καρδιές όσων ονειρευόμαστε έναν δίκαιο και ρομαντικό κόσμο. Μελοποιήθηκε κατ’ αλφαβητική σειρά από σπουδαίους συνθέτες: Γιώργος Κατσαρός, Γιώργος Κοντογιώργος , Γεράσιμος Λαβράνος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, Σταύρος … Συνεχίστε την ανάγνωση Γιώργος Παπαστεφάνου: 60 χρόνια τραγούδια στο City Garden Festival!

Slimane: Sold out και η δεύτερη συναυλία στο Παλλάς σε χρόνο ρεκόρ!

Sold out σε χρόνο ρεκόρ έγινε και η δεύτερη συναυλία που θα κάνει ο φετινός εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision, Slimane στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς. Ο Γάλλος τραγουδιστής, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, το 2025, εμφανίζεται στο ιστορικό Θέατρο Παλλάς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η πρώτη συναυλία στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 15 Φεβρουαρίου 2025. Ωστόσο, μέσα σε 8 ώρες, έγινε … Συνεχίστε την ανάγνωση Slimane: Sold out και η δεύτερη συναυλία στο Παλλάς σε χρόνο ρεκόρ!