Το Βραχιόλι της Φωτιάς: Αποθεωτικά σχόλια για την πρεμιέρα της σειράς!

Μετά το ERTFlIΧ η σειρά ‘Το Βραχιόλι της Φωτιάς’ έκανε πρεμιέρα και στην ΕΡΤ, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό.

Πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές συγκέντρωσε στο ERTFLIX η νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης και όπως φάνηκε από τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα υπήρχε λόγος για αυτό.

Θυμίζουμε ότι «Το βραχιόλι της φωτιάς» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκικαπέππας και το σενάριο είναι των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία μια εβραϊκής οικογένειας της Θεσσαλονίκης από το 1917 ώς το 1962 ενώ αποτελείται από 8 επεισόδια συνολικά. Στο καστ της σειράς συμμετέχουν ηθοποιοί όπως οι Νίκος Ψαρράς, Χρήστος Λούλης, Ελισάβετ Μουτάφη, Σπύρος Σταμούλης, Μιχάλης Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος κ.α. Σε κάθε περίπτωση η πρεμιέρα για ‘Το Βραχιόλι της Φωτιάς’ τρένταρε πολύ ψηλά στα social media και έλαβε διθυραμβικά σχόλια από το κοινό!

Πηγή:

https://youfly.com/tileorasi/to-vrachioli-tis-fotias-apotheotika-scholia-gia-tin-premiera-tis-seiras/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s