Μαύρο Ρόδο – Μυρτώ Αλικάκη: Η πιο κακιά και μη Αγία μοναχή!

Η Μυρτώ Αλικάκη έρχεται στη νέα σειρά του MEGA με τίτλο “Μαύρο Ρόδο”, ενσαρκώνοντας έναν χαρακτήρα – έκπληξη. Η ηρωίδα αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της νεαρής Ελισάβετ, η οποία θα φύγει για λίγο από το μοναστήρι, εξαιτίας κάποιων σοβαρών καταστροφών.

Η μοναχή Κασσιανή, όπως θα ονομάζεται η Μυρτώ Αλικάκη, θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο και θα έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπη με την ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου). Είναι πολύ αυστηρή και έχει θέμα με την εξουσία.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, στο περιοδικό TiVi για τον ξεχωριστό ρόλο της, καθώς και για όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά του MEGA, τον Οκτώβριο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ υποδύομαι την Κασσιανή, μία από τις μεγαλύτερες μοναχές του μοναστηριού, η οποία παρόλο που ζει σε ένα μοναστήρι κι έχει αφιερωθεί στον θεό, δεν είναι και τόσο αγία.

»Η Κασσιανή δεν είναι καλή με κανέναν. Είναι ψυχρός άνθρωπος και καχύποπτος. Έχει πάντα στο νου της να τσακώσει το παραστράτημα. Δεν έχει προσωπικό θέμα με την Ελισσάβετ, όταν όμως αρχίσει να ψυχανεμίζεται ότι η πίστη της κοπέλας είναι έτοιμη να κλονιστεί εξαιτίας διάφορων γεγονότων, τότε μάλλον γίνεται προσωπική της υπόθεση. Έχει την τάση να ανακατεύεται στα πράγματα. Δεν έχει εμπιστοσύνη στους άλλους ότι θα τα καταφέρουν.

»Θα προσπαθήσει να κάνει διάφορα.. Την ενδιαφέρει πολύ η εξουσία, είναι η ουρά του μητροπολίτη, στον οποίο φέρεται με αγάπη και σεβασμό». Η Μυρτώ Αλικάκη έρχεται στο Μαύρο Ρόδο, για να ταράξει τις ισορροπίες στο μοναστήρι..

Πηγή:

https://youfly.com/tileorasi/mavro-rodo-myrto-alikaki-i-pio-kakia-kai-mi-agia-monachi/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s