Eurovision 2022: Η Αμάντα αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας στην ΕΡΤ!

Tη δική της εκπομπή για τη Eurovision ετοιμάζει η Αμάντα στην ΕΡΤ. Λίγο πριν αναχωρήσει για το Τορίνο της Ιταλίας, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού με το τραγούδι “Die Together” ετοιμάζει τη δική της εκπομπή στην ΕΡΤ1.

Η 25χρονη Αμάντα Γεωργιάδη θα συναντήσει κάποιους από τους Έλληνες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και διέπρεψαν περιμένοντας τις συμβουλές τους λίγο πριν αναχωρήσει η ελληνική αποστολή.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Απριλίου στις 19.10 όπου εκεί η εκπρόσωπός μας συναντά τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα. Την Κυριακή 1η Μαιου στη 2η εκπομπή έρχεται η Τάμτα και η Ευρυδίκη και ακολουθούν άλλες δυο: αρχικά στις 7 Μαιου με Στεφανία και Demy και ακόμα μια την Κυριακή 8/5 η αυλαία πέφτει με Έλενα Παπαρίζου και Ελπίδα.

Πηγή:

https://youfly.com/mousiki/eurovision-2022-i-amanta-analamvanei-rolo-parousiastrias-stin-ert/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s