Νέο βιβλίο από τον Bob Dylan!

Ο Bob Dylan πρόκειται να κυκλοφορήσει συλλογή με περισσότερα από 60 δοκίμια σε νέο βιβλίο. Το βιβλίο του Bob Dylan θα έχει τον τίτλο «The Philosophy Of Modern Song» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου μέσω του Simon & Schuster.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο βραβευμένος με Νόμπελ τραγουδιστής-τραγουδοποιός και συγγραφέας άρχισε να γράφει το «The Philosophy Of Modern Song» το 2010. Στο βιβλίο θα συμπεριληφθούν δεκάδες δοκίμια που έγραψε ο θρύλος της folk για τραγούδια άλλων μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των Nina Simone, Elvis Costello και Hank Williams.

«Ο Bob Dylan αναλύει αυτό που αποκαλεί η παγίδα της εύκολης ρίμας, αναλύει πώς η προσθήκη μιας συλλαβής μπορεί να υποβαθμίσει ένα τραγούδι και ακόμη εξηγεί πώς το bluegrass σχετίζεται με το heavy metal» αναφέρεται το δελτίο τύπου. «Τα δοκίμια είναι γραμμένα στη μοναδική πρόζα του Dylan» σημειώνεται. «Ενώ φαινομενικά αφορούν τη μουσική, είναι πραγματικά διαλογισμοί και προβληματισμοί για την ανθρώπινη φύση» τονίζεται.

«Η έκδοση του καλειδοσκοπικά λαμπρού έργου του Bob Dylan θα είναι διεθνής εορτασμός των τραγουδιών από έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Simon & Schuster, Jonathan Karp.

«Το βιβλίο «The Philosophy Of Modern Song θα μπορούσε να είχε γραφτεί μόνο από τον Bob Dylan. Η φωνή του είναι μοναδική και το έργο του μεταφέρει τη βαθιά του εκτίμηση και κατανόηση των τραγουδιών, των ανθρώπων που δίνουν πνοή σε αυτά τα τραγούδια και τι σημαίνουν τα τραγούδια για όλους μας» πρόσθεσε.

Ο Bob Dylan, που πρόσφατα παρουσίασε και ζωγραφικά έργα, υπέγραψε συμφωνία έκδοσης έξι βιβλίων με τον Simon & Schuster το 2011. Το 2004 δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του, «Chronicles: Volume One». Το 2016, ο τραγουδοποιός κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s