Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Ζερβουδάκης «Τα ξένα» – Νέο single!

«Τα ξένα» μια δυνατή συνάντηση ποιότητας και επιτυχίας – Μουσική: Γιώργος Καζαντζής | Στίχοι: Κώστας Φασουλάς Τραγουδούν: Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Είναι αληθινά σπάνιο, ιδίως την τελευταία δεκαετία, ένα τραγούδι απαιτητικό και άρτιο δημιουργικά να έχει γνωρίσει από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του, εντυπωσιακή αποδοχή από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Το τραγούδι των Γιώργου Καζαντζή και Κώστα Φασουλά «Τα ξένα», σε εξαιρετική ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού και του Δημήτρη Ζερβουδάκη πριν περάσει ένας μήνας από την κυκλοφορία του δείχνει ότι μπορεί μια εμπνευσμένη δημιουργία να είναι ταυτόχρονα και αναμφισβήτητη εμπορική επιτυχία.

Tο γεγονός αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις εκατοντάδες ραδιοφωνικές του μεταδόσεις σε σταθμούς όλης της επικράτειας, όσο και από τις ακροάσεις και θεάσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες. Το music video που συνοδεύει το τραγούδι έχει ξεπεράσει με άνεση τις 130.000 προβολές στο Υoutube, ενώ χιλιάδες είναι και οι ακροάσεις του στο Spotify.

«Τα ξένα» είναι ένα τραγούδι ευτυχούς συγκυρίας. Συναντήθηκαν σε αυτό δύο από τους εμπνευσμένους μας δημιουργούς στη μουσική και τον στίχο και ερμηνεύτηκε από δύο τραγουδοποιούς σημεία αναφοράς για την ελληνική μουσική σκηνή των τριών τελευταίων δεκαετιών. Από εκεί προκύπτει και η μεγάλη του δύναμη που γίνεται αντιληπτή από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ακρόασης.

Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Ζερβουδάκης – Τα ξένα

Στίχοι: Κώστας Φασουλάς

Μουσική: Γιώργος Καζαντζής

Εταιρεία: Ogdoo Music

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s