Σασμός: Η Καλλιόπη θεωρεί πως η Βασιλική χειραγωγεί τον γιο της!

Η Καλλιόπη παρατηρεί πως ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται όλο και πιο κοντά, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Αστέρη, ο Μαθιός αναζητά παρηγοριά στην αγκαλιά της αγαπημένης του, υποφέροντας από τις τύψεις.

Μάλιστα, ο Μαθιός θα ζητήσει την βοήθεια του Νικηφόρου στο συνεργείο, θέλοντας να τον έχει περισσότερο κοντά του. Οι τρεις τους δείχνουν μία ενωμένη οικογένεια, την οποία επιχειρεί να διαλύσει η Καλλιόπη, με κάθε κόστος.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ο Μαθιός και η Καλλιόπη θα σχεδιάσουν την απόδραση του Αστέρη, με την Βασιλική να προειδοποιεί. Τα ξαδέρφια του Βρουλάκη ζητούν εκδίκηση και δε θα ησυχάσουν, εάν δε την πάρουν. Αν ο Αστέρης αποδράσει, τότε σίγουρα κάποιος Σταματάκης θα βρεθεί στο χώμα.

Η Βασιλική εκφράζει τις φοβίες της στον Μαθιό, με αποτέλεσμα εκείνος να θορυβείται. Χωρίς να ενημερώσει κανέναν, βάζει εμπόδια στη διάσωση του αδελφού του, με την Καλλιόπη να εξοργίζεται. Πώς μπόρεσε ο γιος της να μην υπακούσει στις εντολές της; Η ίδια πιστεύει πως η Βασιλική είναι αυτή που τον “χειραγωγεί” και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αποφασίζει να την βγάλει από τη μέση…

Πηγή:

https://youfly.com/tileorasi/sasmos-i-kalliopi-theorei-pos-i-vasiliki-cheiragogei-ton-gio-tis/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s