Το Netflix αυξάνει τις τιμές! Τι ισχύει για Ελλάδα!

Οι τιμές στα πακέτα συνδρομής του Netflix αυξήθηκαν και μάλιστα είναι η 2η φορά μέσα σε δύο χρόνια, με την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες να μην επηρεάζονται από αυτό.

Ανατιμήσεις στα πακέτα του Netflix

Ο ανατιμήσεις αυτή τη στιγμή αφορούν τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Εκπρόσωπος του Netflix μιλώντας στο CNN για τις αυξήσεις των τιμών είπε: «Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι πλέον έχουν περισσότερες επιλογές διασκέδασης από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη εμπειρία στα μέλη μας. Ενημερώνουμε τις τιμές μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα, προσφέρουμε μια σειρά από πακέτα ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους».

Σύμφωνα με το CNN η τιμή για το βασικό πακέτο πλέον είναι 9,99 δολάρια το μήνα, για το standard 15,49 δολάρια το μήνα και για το premium αυξήθηκε κατά 2 δολάρια και έτσι φτάνει στα 19,99 δολάρια το μήνα.

Στον Καναδά η τιμή για το βασικό πακέτο παρέμεινε σταθερή, ενώ για το standard έφτασε στα 16,49 δολάρια από 14,99 δολάρια που ήταν και τέλος για το premium στα 20,99 από 18,99 δολάρια.

Μετά την ανακοίνωση για την αύξηση των τιμών η μετοχή της πλατφόρμας ανέβηκε 2%.

Τι ισχύει για την Ελλάδα;

Σχετικά με την αύξηση στις τιμές των συνδρομών του Netflix τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη γενικότερα, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση έως τώρα, κάτι που όμως δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει για το μέλλον.

Με την επέκταση της πλατφόρμας σε ολόκληρη την υφήλιο παρατηρούμε ότι τόσο οι χρεώσεις όσο και το περιεχόμενο έχουν αποκλείσεις. Έτσι, χώρες όπως η Βραζιλία, η Νότια Αφρική και η Ινδία έχουν μεγαλύτερο κατάλογο περιεχομένου με μικρότερο ποσό συνδρομής. Επίσης, βλέπουμε ότι στην Βρετανία το κόστος της συνδρομής ξεκινά από 6.90 ευρώ το βασικό πακέτο τον μήνα και οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε 6.122 τίτλους, ενώ στη χώρα μας, αρχίζει από 7,99 ευρώ και ο κατάλογος του περιεχομένου (σειρές και ταινίες) που μπορούμε να παρακολουθήσουμε είναι 3.760. Βέβαια τα νούμερα αυτά συνεχώς αλλάζουν καθώς στην πλατφόρμα του Netflix βλέπουμε να ανεβαίνουν αλλά και να κατεβαίνουν πολλές από τις ταινίες ή τις σειρές πάρα πολύ συχνά.

Στην Ελλάδα να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν 3 πακέτα με μηνιαίο κόστος, 7,99€ το αρχικό, 10,99€ το τυπικό και 13,99€ το πλήρες. Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε θα προσδιοριστεί η ποιότητα βίντεο και ο αριθμός οθονών όπου μπορείτε να δείτε Netflix ταυτόχρονα.

Πηγή:

https://youfly.com/netflix-news/to-netflix-afxanei-tis-times-ti-ischyei-gia-ellada/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s