Μαρία Κουτσουρλή «Έρχεται Κρύο» – Ζωντανά απ’το σαλόνι!

«Έρχεται Κρύο» Μαρία Κουτσουρλή μια νέα φωνή. Ζωντανά απ’το σαλόνι.

Στίχοι: Κυριάκος Ντούμος / Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος. Πρώτη Ερμηνεία: Αρλέτα

«Η Αρλέτα είναι το «χάδι» των εφηβικών μου χρόνων. Η φωνή της, η απλότητα της ηχούσε παντού στο δωμάτιο μου! Το «Έρχεται Κρύο» είναι η αγκαλιά που θα θέλαμε από ανθρώπους που έφυγαν νωρίς και αγαπήσαμε πολύ..»
Μαρία Κ.

Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα τραγουδίστρια που μας συστήθηκε αρχές του 2021 με το τραγούδι του Αίσωνα «Ανακωχή», συνεχίζει τα μουσικά homemade videos μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Μαρία επιλέγει να παρουσιάσει ένα τραγούδι που αγαπήσαμε με τη φωνή της Αρλέτας το «Έρχεται Κρύο» σε στίχους Κυριάκου Ντούμου και μουσική Λάκη Παπαδόπουλου. Ακούστε το και δείτε το video στο κανάλι της στο ΥouTube. Μαζί της ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, ο Mανώλης Τόμπρος στα τύμπανα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο.

Η μουσική πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και τα κινητά μας.

Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μία φωνή, 3 μουσικοί -φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το «ζωντανά απ’το σαλόνι». Κάτι «ζωντανό», «στιγμιαίο», από καρδιάς, απ’ το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τί πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας!

Κάντε subscribe και βάλτε reminder για την επόμενη πρεμιέρα!

Μαρία Κουτσουρλή – Έρχεται Κρύο

Στίχοι: Ντούμος Κυριάκος

Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s