Μαρία Κουτσουρλή – Μαγική Εικόνα / Ζωντανά απ΄ το Σαλόνι – Νέο single!

Μαρία Κουτσουρλή «Ζωντανά απ’το σαλόνι» Δεύτερο τραγούδι: Μαγική Εικόνα / Cover (Στίχοι – μουσική: Μανώλης Φάμελλος)

«Ένα τραγούδι που τόσο οι στίχοι, όσο και η μουσική μου υπενθυμίζουν πως η «μαγική εικόνα» του έρωτα, σβήνει τα σκοτάδια μας…»

Μαρία Κ.

Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα τραγουδίστρια που μας συστήθηκε αρχές του 2021 με το τραγούδι του Αίσωνα «Ανακωχή», ξεκινάει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από μουσικά homemade videos μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Μπορεί η πανδημία να διέκοψε για λίγο τα live, η μουσική όμως πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και στα κινητά μας.

Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μία φωνή, 3 μουσικοί – φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το «ζωντανά απ’το σαλόνι». Κάτι «ζωντανό», «στιγμιαίο», από καρδιάς, απ’ το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τί πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας!

Η Μαρία επιλέγει ως δεύτερο τραγούδι τη «Μαγική Εικόνα» του Μανώλη Φάμελλου και το παρουσιάζει με τον Δημήτρη Σιάμπο στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα τύμπανα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πιάνο. «Η μουσική, οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας έλειψαν, όλα αυτά τα ανεξήγητα που συμβαίνουν γύρω μας, η αβεβαιότητα, η ανάγκη για σύνδεση, επαφή και επικοινωνία γέννησαν το «ζωντανά απ’το σαλόνι».

Μαρία Κουτσουρλή – Μαγική Εικόνα / Ζωντανά απ΄το Σαλόνι

Μουσική: Μανώλης Φάμελλος (Μαγική Εικόνα)  Παύλος Παυλίδης (Ζωντανά απ΄το Σαλόνι)

Στίχοι: Μανώλης Φάμελλος (Μαγική Εικόνα) Παύλος Παυλίδης (Ζωντανά απ΄το Σαλόνι)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s