Αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις στην Επίδαυρο!

Ανεξέλεγκτες είναι οι φωτιές στην Ελλάδα αυτές τις μέρες με την επικαιρότητα να ασχολείται, ορθώς, μόνο με τις πυρκαγιές που έχουν πλήξει την ηπειρωτική χώρα και όχι μόνο. Ως αποτελέσματα όλες οι παραστάσεις στη μικρή και φυσικά την μεγάλη Επίδαυρο αναβάλλονται!

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και οι φλόγες έχουν τυλίξει τη χώρα. Η πυροσβεστική, οι εθελοντές, οι επιχειρήσεις, αλλά και άνθρωποι του θεάτρου και του πολιτισμού καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη μέριμνα των πυρόπληκτων ανθρώπων και ζώων. Παρόλα αυτά, το θέατρο και συγκεκριμένα το Φεστιβάλ Επιδαύρου δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Youfly, η Επίδαυρος προσωρινά «κλείνει» τις πόρτες της και οι παραστάσεις αναβάλλονται λόγω των ακραίων συνθηκών και της ψυχικής οδύνης για την καταστροφή του τόπου και του φυσικού χώρου. Οι ανακοινώσεις δε θα αργήσουν να έρθουν. Πρώτα απ’ όλους, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοίνωσε την αναβολή των παραστάσεων.

Η ανακοίνωση του ΚΘΒΕ

«Μετά λύπης, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει, ότι λόγω της εκτάκτου ανάγκης που βρίσκεται η χώρα και σε περιβάλλον υψηλού κινδύνου, οι παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου «Ελένη» την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου αναβάλλονται.

Πληροφορίες, για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής τους ή πλήρους αναστολής τους, θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανακοίνωση εντός της ημέρας. Δια αυτής θα διευκρινίζεται και ο τρόπος διαχείρισης των ήδη εκδοθέντων εισιτηρίων.

Νίκος Κολοβός
Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ

Δεν υπάρχει ακόμη σχετική ανακοίνωση με το πότε θα «ανοίξει» πάλι η Επίδαυρος, παρά μόνο ότι οι παραστάσεις αναβάλλονται! Αναμένουμε περισσότερα νέα!

Πηγή:

Αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις στην Επίδαυρο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s