Γιώργος Βάλαρης: «Δείπνο με Φίλους» στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη!

Ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης, ανεβάζει το “Δείπνο με Φίλους”, στο θερινό θέατρο Λαμπέτη!

Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους ηθοποιούς της παράστασης να βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις, και την διανομή να μην απέχει πολύ από την ολοκλήρωση της. Ο αγαπημένος ηθοποιός Μέμος Μπεγνής θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Το θερινό Θέατρο Λαμπέτη θα φιλοξενήσει την παράσταση “Δείπνο με Φίλους” τους καλοκαιρινούς μήνες, με τις ημερομηνίες να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές, λόγω των συνθηκών. Ο Γιώργος Βάλαρης επιστρέφει με την παράσταση που έχει αφήσει εποχή, για να θίξει τις σχέσεις ανάμεσα σε οικογένεια και φίλους, με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Δύο παντρεμένα ζευγάρια βρίσκονται και συζητούν τα προβλήματα των γάμων τους. Το ένα από αυτά, αποφασίζει πως η μοναδική λύση είναι ο χωρισμός. Μία είδηση που δημιουργεί προβληματισμό στο άλλο ζευγάρι. Οι πρωταγωνιστές θα κληθούν να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να ξεπεράσουν κρίσεις που υπήρχαν και δεν ήθελαν ποτέ να τις δεχτούν.

Ο Γιώργος Βάλαρης έρχεται το καλοκαίρι στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη, για να θίξει αξίες όπως είναι ο γάμος, η φιλία, η αγάπη και ο έρωτας, μέσα από ένα από “Δείπνο με Φίλους”. Μία κωμωδία, που συγκινεί!

Πηγή:

https://youfly.com/theatro/giorgos-valaris-deipno-me-filous-sto-therino-theatro-labeti/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s