Έκθεση ζωγραφικής στο διαδίκτυο του Γιάννη Βακιρτζή!

Μια νέα μορφή εικαστικής εκδήλωσης είναι η έκθεση του Γιάννη Βακιρτζή που όπως γράφει ο ίδιος είναι μία έκθεση σχεδιασμένη για το μέλλον. Από τις 10 Νοεμβρίου

Δείτε ελεύθερα την έκθεση εδώ

Η ηλεκτρονική σχεδίαση σε συνδυασμό με την ζωγραφική μας δίνει ένα πρωτόγνωρη θέα της τέχνης, με αυτόν τον εξαιρετικά επιτυχημένο συνδιασμό της ζωγραφικής και της τεχνολογίας. Εξ άλλου οι εξηγήσεις που δίνει για τις σκέψεις του την στιγμή της δημιουργίας των έργων που μας αφήνει να παρακολουθήσουμε σαν να βρισκόμαστε δίπλα του κατά την διάρκεια που ζωγραφίζει μοιάζουν να είναι ένα μάθημα ζωγραφικής πολύ σημαντικο.

Ευκαιρία λοιπόν να δούμε αυτήν την έκθεση ζωγραφικής, την «σχεδιασμένη για το μέλλον» : Η ζωγραφική μου – μας λέει ο Γιάννης Βακιρτζής , δεν απέχει από την ανεικονικη αισθητική . Όπως θα δείτε σε αυτήν την έκθεση οι μορφές αρχίζουν να παρουσιάζονται μέσα από μια ανεικονικη ζωγραφική σαν να γεννιούνται σιγά σιγά και να ζουν την δική τους ιστορία, που είναι ταυτόχρονα και δική μου . Ζω εγώ πρωτα αυτά που συμβαίνουν στο έργο μου μέσα από τη ζωγραφική σκηνή αυτού του θεάτρου . Αν με ρωτήσετε από που αντλώ τα θέματα μου θα απαντήσω ότι δεν υπάρχουν προηγούμενες παραστάσεις . Το θέμα γίνεται την στιγμή που εγκαταλείπω την ανεικονικη ανεξαρτησία που η ζωή υπάρχει σε εμβρυακή κατάσταση και περνάω στον χώρο που υπάρχουν άνθρωποι γεννιούνται ερωτεύονται εκπληρώνουν τους προορισμούς τους αλλά μένουν στο τέλος εκεί δεν πεθαίνουν νικάνε το βασίλειο του θανάτου και γίνονται έργο τέχνης . Αυτό νομίζω είναι και το σημαντικότερο που μπορεί νά κάνει ο καλλιτέχνης από την παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα.

Ταυτότητα εκδήλωσης

Γιάννη Βακιρτζή , μια έκθεση ζωγραφικής σχεδιασμένη για το μέλλον

Ολοκληρωμένη από 10 Νοεμβρίου 2020

Πληροφορίες texnisaep@gmail.com

Είσοδος ελεύθερη

Σύνδεσμος εισόδου
http://enart3.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s